Letra de ligason :

Sélectionnez votre langue

Webmèstes & desvolopaires

Lo Congrès de la lenga occitana - los servicis entaus webmèstes e los desvolopaires
Lo Congrès de la lenga occitana - los servicis entaus webmèstes e los desvolopaires

La Farga qu'ei lo portau collaboratiu TAL (tractament automatic de la lenga) entà l'occitan. Que i avetz accès a l'ensemble de las ressorsas existentas gràcias a l'inventari de las ressorsas, que poderatz telecargar las atrunas (API, modules/plug-in), entrar en contacte dab la comunautat e har conéisher los vòstes projèctes.

Un portau collaboratiu

logo de La Farga

Interfàcia deu site La Farga

Un portau dedicat au TAL occitan

La Farga numerica qu'ei lo portau collaboratiu TAL (tractament automatic de la lenga) per l'occitan. Aquí qu'avetz l'accès a l'ensemble de las ressorsas existentas mercés a l'inventari de las ressorsas, que's pòt descargar las atrunas (API, modules/plug-in), entrar en contacte dab la comunautat e har conéisher los vòstes projèctes.

"Accès a las dadas, visbilitat deus actors
et partatge d'informacions."

Que l'an inspirada los espacis de mutualizacion e de collaboracion de la comunautat deu logiciau liure, La Farga numerica qu'ei un endret de partatge, d'estocatge securizat, de mantenença, d'accès e de qualificacion de ressorsas numericas. Plegadíssa e modulara, l'interfàcia evolutiva que prepausarà a tèrme un ensemble de foncionalitats collaborativas (partatge e estocatge de fichèr, wiki, etc.).

Qu'èm a desvolopar la Farga, mesa en linha prevsita en 2024.

Anar tà la Farga

la Farga

E cercatz causa mei ?

Los servicis gran public

Véder los servicis gran public

Tots los servicis

Véder tots los servicis